طرز تهیه سس قارچ رستورانی

تجهیزات و ظروف خاص خانگی٬کافه و رستوران
خانه
دسته‌بندی‌ها
جستجو
سبد خرید
ورود

طرز تهیه سس قارچ رستورانی

دوشنبه، ۷ مهر ۱۴۰۴

طرز تهیه سس قارچ خوشمزه مخصوص انواع سوخاری و استیک + نکات مهم

طرز تهیه سس قارچ

سس قارچ

مواد لازم برای ۴ نفر

مقدار مواد

قارچ

۳۰۰ گرم

خامه

۳۰۰ گرم

شیر

۱ لیوان

پودر سیر

۲ قاشق مربا خوری

پیاز

۲ عدد

آب لیمو ترش

۲ قاشق غذاخوری

کره

۲۵ گرم

ماست چکیده

۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه

به اندازه کافی